Ana Lenard superiorno do “sveučilišnog zlata”

15. srpnja 2016.
Komentari isključeni
1.041 Pregleda

Svojoj bogatoj kolekciji odličja s raznih natjecanja Ana Lenard jučer je dodala još jednu zlatnu kolajnu. Zadnjeg dana karate natjecanja na Europskim sveučilišnim igrama u Zagrebu, u finalnom srazu protiv čvrste i neugodne Bjeloruskinje Anastasiye Dzyach, pokazala je svu svoju snagu i raskoš karate znanja.

1a (1024 x 1270)

Bila je to borba u kojoj Bjeloruskinja nije imala nikakve šanse napraviti ni jedan bod, a kamoli pokušati ugroziti Anu u pohodu na tron najbolje sveučilištarke Europe. Ana se poigrala sa svojom finalnom suparnicom i s lakoćom došla do superiorne pobjede rezultatom 5:0. U ovom meču bilo je samo pitanje kolika će biti konačna bodovna razlika u korist naše šampionke.

3 (1024 x 1473)

Ovom titulom Ana Lenard je zaokružila fantastičan polusezonski niz uspjeha koji je započeo osvajanjem Svjetskog kupa i prvenstva države, a nastavio se naslovom ekipne viceprvakinje Europe sa svojim kolegicama te pojedinačnom broncom na prvenstvu Europe u Montpellieru. Zatjedan dana započinje novi ciklus priprema za najvažniji događaj u ovoj godini, a to je svjetsko prvenstvo koje se početkom studenoga održava u austrijskom Linzu.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.