Radovi u Mirnovečkoj zatvaraju u subotu promet od 8 do 19 sati

14. srpnja 2016.
Komentari isključeni
872 Pregleda

Zbog asfaltiranja završnog habajućeg sloja, Mirnovečka ulica bit će u subotu, 16. srpnja, između 8 i 19 sati u potpunosti zatvorena za promet na relaciji od Domobranske do Plješivičke ulice. Gradska uprava moli građane da koriste obilazak u smjeru juga: Mala Rakovica (Ulica Črešnji) – Slavagora – Konščica i u smjeru sjevera: Prinčeva ulica – Samoborska ulica u Kladju.

Zbog velikog obuhvata radova koji zahtijevaju zatvaranje prometa, pristupit će se izvođenju radova u subotu kako bi se izašlo u susret građanima koji svakodnevno koriste ovu prometnicu, a koje se ovom prilikom moli za strpljenje i razumijevanje dok traju radovi. Informaciju o prometovanju autobusnih linija građani će dobiti tijekom sutrašnjeg dana.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će biti odgođeni o čemu će javnost također biti pravovremeno obaviještena.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.