Izabrana najljepša samoborska okućnica

5. srpnja 2016.
Komentari isključeni
2.689 Pregleda

Najljepšu okućnicu u gradu Samoboru imaju supružnici Jadranka i Miroslav Hrgić . Oni su pobjednici natječaja kojeg je u sklopu akcije “Volim Samobor” osmu godinu za redom raspisala Turistička zajednica našeg grada. Njihova okućnica u ulici Đure Španovića brižno je održavana, a posebnost je vodeni vrt i biljke koje je iznimno teško održavati.

hrgic1 (757 x 568)

Drugo mjesto pripalo je Aniti Pinter Rančić iz Giznika u čijem se ladanjskom vrtu mogu naći stare sorte cvijeća i bilja.

pinter_rancic2 (757 x 568)

pinter_rancic1 (757 x 568)

Treće mjesto osvojila je Milica Grgat iz Podvrha, čiju okućnicu osim raznovrsnog cvijeća krasi i ručno izrađena drvena staza i novi kamenjar.

grgat1 (757 x 568)

grgat2 (757 x 568)

“Svih prijavljenih 15 okućnica koje smo obišli obiluju raznovrsnim cvijećem i biljem te se vidi da ih vlasnici brižno održavaju s puno ljubavi” – rekla je predsjednica stručnog žirija Violeta Gjurkin.

pobjendici okucnica

Svim sudionicima čestitala je i direktorica Turističke zajednice našeg grada Martina Paladina zahvalivši im što se redovito javljaju na ovaj natječaj.

pobjendici okucnica 2

Tri najljepše okućnice tj. njihovi vlasnici nagrađeni su poklon bonovima vrijednim
1 500, 1000 i 800 kuna dok su ostali sudionici dobili priznanja za sudjelovanje u akciji “Volim Samobor”. Dodjela nagrada upriličena je u ponedjeljak, 4. srpnja, u samoborskoj gradskoj vijećnici.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.