Mladi rukometaši Mladosti treći u Italiji

4. srpnja 2016.
Komentari isključeni
1.495 Pregleda

Proteklog vikenda, dječaci Rukometnog kluba Mladosti ’09, godišta 2002., osvojili su na velikom međunarodnom rukometnom turniru u Italiji, u gradiću Sand in Taufers, treće mjesto. Na turniru koji je okupio 142 ekipe i više od dvije tisuće natjecatelja iz 7 država, naši mladići su se borili u konkurenciji U14m, u kojoj je bilo 26 momčadi raspoređenih u 4 skupine.

3 (1024 x 576)

U subotu i nedjelju, kroz izlučna natjecanja, naši dečki su odigrali 5 utakmica, u kojima su na visokoj razini osigurali svih 5 pobjeda, te na taj način zauzeli prvo mjesto u svojoj skupini. Potom su igrana polufinala (prvi s prvim iz svake skupine), gdje su “mladostaši” doživjeli prvi poraz od jačeg protivnika iz Češke, te time osigurali još jednu utakmicu u borbi za 3.mjesto. U finalnoj utakmici uz puno borbe, ali i čiste i hladne glave, izvojevali su pobjedu protiv momčadi iz Njemačke te se plasirali kao treći u jakoj i velikoj konkurenciji.

2 (1024 x 576)

Dečki su u 7 utakmica 6 puta pobijedili i samo jedanput izgubili. Valja im čestitati na požrtvovnosti, volji i želji za dokazivanjem, kao i treneru Vladimiru Šujsteru, koji je svoj rad s ovim mladim rukometašima okrunio prekrasnim rezultatom za kraj natjecateljske sezone.

Hrvoje Trošelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.