DVD Bobovica slavi 60 godina djelovanja

1. srpnja 2016.
Komentari isključeni
850 Pregleda

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bobovica u nedjelju će proslaviti 60 godina svog neprekidnog djelovanja. Bogat program događanja započinje već ujutro budnicom Limene glazbe DVD-a Plešivica kroz mjesto. U 9.30 služit će se sveta misa u kapelici vatrogasnog zaštitnika svetog Florijana u Bobovici. Nakon mise uslijedit će mimohod s 40-ak vatrogasnih vozila, te postrojbom vatrogasaca s vatrogasnom opremom, od kapelice prema Vatrogasnom domu. Svečana sjednica DVD-a Bobovica počet će u 11 sati. Na sjednici se očekuje i uručenje visokog državnog odlikovanja vatrogascima iz Bobovice.

3 (1024 x 768)

U 15 sati održat će se tradicionalni Kup Bobovice, vatrogasno natjecanje koje će okupiti 30-ak ekipa u kategorijama djevojčica i dječaka od 6 do 12 godina te muških i ženskih A i B ekipa.

Za kraj je predviđena vatrogasna zabava uz grupu Pandora.

Zbog ovog programa u nedjelju će između 9 i 11 sati u Bobovici vrijediti posebna regulacija prometa. Promet će biti zatvoren za sva vozila u Ulici Bobovica, od raskrižja te ulice i Ulice Ante Starčevića, tj. prilaza autocesti, pa do raskrižja kod kapelice u Bobovici.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.