Prva mjesta za Otok, Bobovicu, Breganu i Molvice

27. lipnja 2016.
Komentari isključeni
1.389 Pregleda

Najviše uspjeha na jučerašnjem gradskom vatrogasnom natjecanju Vatrogasne zajednice Grada Samobora, imala su dobrovoljna vatrogasna društva Otok, Bobovica, Bregana i Molvice. U kategoriji muških A ekipa prvi je bio DVD Otok, drugo Rude, a treće Molvice. Kod ženskih A ekipa prvo je mjesto osvojio DVD Bobovica. Kod muških B ekipa prva je bila Bregana, a drugo Rude. Plasman dječjih muških ekipa bio je sljedeći: 1. DVD Molvice, 2. DVD Rude, 3. DVD Bobovica.

3 (1024 x 576)

Okupilo se 12 natjecateljskih ekipa u 4 kategorije, s 80 odraslih natjecatelja i 40-ero djece. Natjecanje je održano u nedjelju na igralištu Društvenog doma u Konščici, a uspješan domaćin bilo mu je Dobrovoljno vatrogasno društvo Molvice.

2 (1024 x 576)

U provedbi natjecanja sudjelovalo je još 18 sudaca i 16 tehničkih osoba zaduženih za poslove pripreme. Na svečanosti zatvaranja, nakon prijavka zapovjednika Mladena Žitkovića izaslaniku gradonačelnika Hrvoju Frankiću, podijeljena su priznanja za sudjelovanje na natjecanju, a najboljim natjecateljima pehari i medalje. Sve natjecatelje, voditelje ekipa, suce, tehničko osoblje i gledatelje uime Grada Samobora pozdravio je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Hrvoje Frankić, a uime gradske Vatrogasne zajednice njezin predsjednik Željko Koščica.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.