Potpore poduzetnicima za nastupe na manifestacijama

27. lipnja 2016.
Komentari isključeni
773 Pregleda

Zagrebačka županija dodijelit će nepovratno 200 tisuća kuna poduzetnicima sa svog područja za nastup na manifestacijama u vezi s poduzetništvom. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca ove godine.

Prijaviti se mogu mali gospodarstvenici, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove sa sjedištem na području Zagrebačke županije i to za nastup na sajmovima, izložbama, natjecanjima i sličnim manifestacijama u vezi s poduzetništvom koje su organizirane s namjerom predstavljanja poduzetnika, udruženja poduzetnika, promocije ili ocjenjivanja njihovih proizvoda i usluga.

Sredstva će se dodijeliti za zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te za trošak izrade promidžbenih materijala koji će se koristiti na manifestaciji. Dodijeljena sredstva mogu iznositi do 50 posto prihvatljivih troškova projekta, a najviše do 7 i pol tisuća kuna za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj te do 30 tisuća kuna za manifestacije u inozemstvu.

Tekst javnog poziva i prijavni obrasci nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.