Fešta za Skendrovićev put

27. lipnja 2016.
Komentari isključeni
1.969 Pregleda

Zamjenik gradonačelnika Željko Stanec svečano je danas poslijepodne, uz pomoć predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Branka Kožarca i asistenciju malog sumještanina Maksa Novoselca, otvorio novoizgrađenu cestu u Domaslovcu. Riječ je o 900 metara dugom Skendrovićevom putu u čiju je temeljitu rekonstrukciju, kanalizacijski sustav, podlogu, te izgradnju kolnika s nogostupima Grad Samobor uložio oko milijun i 750 tisuća kuna.

6 (1024 x 768)

U ovoj ogledno uređenoj ulici s odvojcima puno je novoizgrađenih obiteljskih kuća, ali i dosta novih gradilišta. Zbog toga završnim slojem asfalta još nije prekrivena cijela ulica, sve dok se na kanalizaciju ne priključe svi stanovnici.

3 (1024 x 768)

-Ulica je uređena po europskim standardima – istaknuo je na otvorenju Branko Kožarec dodavši da je ovdje izvedeno puno radova, uz niz dogovora koji su ih pratili, ali i prigovora. -Investicija na Skendrovićevom putu još je u tijeku jer se neki od stanovnika tek priključuju na komunalnu infrastrukturu – rekao je Željko Stanec napomenuvši da je ovo početak većih cestovnih investicija na području grada kakvima naselja u okolici postaju dio pravoga grada.

5 (1024 x 768)

Cijeli je Domaslovec sada i nogostupom povezan sa Samoborom i gotovo da više, kao i mnoga druga naselja, nema obrise nekadašnjeg sela. -Podjednako ulaganje u selo i u grad dio je politike ove gradske uprave – naglasio je zamjenik gradonačelnika Željko Stanec zahvalivši žiteljima Skendrovićeva puta na strpljenju zbog produljenja radova.

7 (1024 x 768)

Program je završio malom feštom uz okrjepu i glazbu na koju su bili pozvani svi stanovnici Skendrovićeva puta, čemu su nazočili i mjesni i gradski predstavnici te rukovoditelji gradskih komunalnih tvrtki.

8 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.