90 godina DVD-a Sveta Nedelja

27. lipnja 2016.
Komentari isključeni
1.811 Pregleda

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveta Nedelja proslavlja ovaj mjesec 90 godina rada i djelovanja. Od brojnih događanja vezanih uz proslavu ove velike obljetnice, tijekom mjeseca održana je vatrogasna pokazna vježba na zgradi svetonedeljske gradske uprave, a u Vatrogasnim domu otvorena je izložba vatrogasnih eksponata dugogodišnjeg člana i dužnosnika ovog DVD-a, kolekcionara Damira Marenića.

3 (1024 x 684)

Proteklog vikenda, u pravom slavljeničkom raspoloženju, priređena je u subotu velika fešta ispred Vatrogasnog doma na kojoj su za dobru zabavu bili zaduženi Najbolji hrvatski tamburaši. Malo kasnije zabavu pod šatorom pokvarilo je ispadanje naše nogometne reprezentacije s EURA u Francuskoj, čija se utakmica protiv Portugalaca pratila na velikom platnu. Ipak, fešta je završila uz vatromet i glazbu grupe Zona.

4 (1024 x 684)

Jučer je DVD Sveta Nedelja organizirao još jedno uspješno vatrogasno natjecanje, Memorijalni Kup Pavao Ivanec, održan na Sportskom centru u Brezju.

5 (1024 x 684)

Snimio: Roman Avdagić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.