Zagrebačka županija podijelila preko milijun kuna za turističke manifestacije

25. lipnja 2016.
Komentari isključeni
1.801 Pregleda

Poznato je tko su dobitnici bespovratnih sredstava koja dodjeljuje Zagrebačka županija za organizaciju manifestacija značajnih za turističku ponudu. Na natječaj raspisan još u veljači ove godine javiti su se mogle javne ustanove, ustanove u kulturi, jedinice lokalne samouprave, turističke zajednice i udruženja obrtnika s područja Zagrebačke županije.

Odlučeno je da će preko milijun kuna dobiti 33 korisnika za 40 manifestacija, a među njima su i Turistička zajednica grada Samobora, kojoj će pripasti 90 tisuća kuna za organizaciju Samoborskog fašnika, Javna ustanova park prirode Žumberak – Samoborsko gorje za kulinarske radionice Tisućljeće kulinarstva dobit će 10 tisuća kuna, Grad Sveta Nedelja 40 tisuća kuna za proslavu Dana Grada, a tamošnja Turistička zajednica 25 tisuća kuna za organizaciju Svetonedeljske fišijade.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.