Voda još nije za piće!

21. lipnja 2016.
Komentari isključeni
1.307 Pregleda

I danas je na snazi jučerašnja obavijest Vodoopskrbe i odvodnje da voda u dijelu samoborskog područja, nakon zamućenja zbog obilnih oborina, nije za piće – priopćila nam je glasnogovornica tvrtke Ana Glavan.

To se odnosi na potrošače iz Smerovišća, Hamora, Gornjeg kraja, centra Samobora, Giznika, Anindola, Male i Velike Rakovice, Kladja i Konščice, zatim Molvica, Svetog Martina pod Okićem, Galgova, Drežnika, Jelačićeve ulice, Bučareva naselja, naselja Sveta Helena i Cvjetnog naselja, te Jelenščaka, Luga, Stražnika, Vrhovčaka, Dubrave, Otruševca i Male Jazbine.

Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje obavljaju daljnja ispiranja sustava, a uzorci vode poslani su na analizu.
U slučaju zamućenja vode na slavinama u drugim dijelovima grada, Vodoopskrba i odvodnja moli stanovnike da ne koristiti takvu vodu za piće te da ih o tome obavijeste na telefon 64 25 001.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.