Dvije treće nagrade za haiku na temu darivanja krvi

18. lipnja 2016.
Komentari isključeni
865 Pregleda

Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu još je u listopadu 2015. godine raspisao međunarodni natječaj za haiku na hrvatskom i engleskom jeziku te za učenike hrvatskih osnovnih škola na temu “Darivanje krvi” na koji se javila Osnovna škola Milana Langa iz Bregane. Pristigla su 103 haikua od 46 učenika iz 12 osnovnih škola. Breganska je škola primila dvije treće nagrade koje su osvojile Manuela Librić i Eva Magdić Govedarica.

3 (1024 x 1485)

Program je vodio pjesnik Stjepan Rožić, a odluke o nagradama donijele su Mira Rajter, Nada Kanižanec i Đurđa Vukelić Rožić. U sklopu programa svaki je autor pročitao svoj rad te za njega primio priznanje za sebe te za mentora i školu. Na kraju su se svi nazočni počastili prigodnim domjenkom.

2 (1024 x 1487)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.