Otpad u centru Samobora odvozit će se u novom terminu!

17. lipnja 2016.
Komentari isključeni
958 Pregleda

Od 1. srpnja samoborski će Komunalac komunalni otpad s područja centra Samobora odvoziti u izmijenjenom terminu tj. s poslom će početi sat ranije, u 5 sati i 45 minuta. Komunalac zato moli građane koji žive u središtu grada da od 1. srpnja svoje kante s otpadom iznesu pred ulaze u večernjim ili ranim jutarnjim satima.

Ovo je pilot projekt, a pokaže li se njime da će se tako smanjiti gužve u strogom gradskom središtu postat će i praksa od jeseni – potvrdio nam je direktror Komunalca Samobor, Ivica Karoglan. U centru Samobora otpad će se i dalje odvoziti dva puta tjedno.

Iz Komunlaca obavještavaju zakupce poslovnih i prodajnih prostora na tržnici i sajmištu te sve korisnike i posjetitelje da tržnica i sajmište neće raditi na praznike 22. i 25.06.2016. godine.

Na Dan antifašističke borbe, u srijedu 22.06.2016. godine, odvoz miješanog komunalnog otpada obavljat će se prema uobičajenom rasporedu.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.