Najbolji svetonedeljski osnovci na prijemu kod gradonačelnika

16. lipnja 2016.
Komentari isključeni
899 Pregleda

U Gradskoj vijećnici Svete Nedelje održan je jutros svečani prijem učenika Osnovne škole Sveta Nedelja koji su ove školske godine sudjelovali na državnim smotrama i natjecanjima. Gradonačelnik Drago Prahin, njegov zamjenik Damir Halužan i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Biserka Delač svečano su dočekali i nagradili najuspješnije učenike, u pratnji njihovih mentora Marjance Hrđun, Vesne Šoić, Jasne Bagić Ljubičić, Mare Jularić, Zorislava Vizlera i Matije Vuzema te ravnateljice Osnovne škole Sveta Nedelja Anice Magdalenić.

Riječ je o petašu Ivanu Šuškoviću Kozjaku, koji je sudjelovao na 58. državnom natjecanju mladih tehničara i u kategoriji Graditeljstvo osvojio je 12. mjesto u državi, zatim o sedmašima Michaelu Tuku, koji je na istom natjecanju i u istoj kategoriji osvojio 4. mjesto te još jednom sedmašu, Bruni Galiću, koji je u tom programu bio šesti.

Među nagrađenima je i troje osmaša. To su Eva Pleše, koja je bila sudionica državnog natjecanja iz fizike, Paula Jozić, koja se natjecala u poznavanju hrvatskog jezika i zauzela 3. mjesto u državi te Sebastijan Lacković, koji je sudjelovao na državnom natjecanju iz matematike gdje je bio 14.

Dvije atletske ekipe Školskog sportskog društva Žabac, 5. i 6. te 7. i 8. razreda, postale su ove godine državnim prvacima na natjecanju u Vinkovcima.

Gradonačelnik Drago Prahin čestitao je svim nagrađenima, kao i njihovim mentorima, te im poželio puno uspjeha u daljnjem radu i školovanju, a pritom im uručio i zaslužene nagrade.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.