Odličan plesni uspjeh Paule Hude i Balinta Temesvarija

14. lipnja 2016.
Komentari isključeni
759 Pregleda

Ulaskom u polufinale i osvajanjem 10. mjesta na europskom prvenstvu u kombinaciji 10 plesova, održanom prošle subote u mađarskom gradu Szombathely-u, Samoborka Paula Hude i njezin plesni partner Balint Temesvari, postigli su jedan od najboljih rezultata svoje plesne karijere, ali i jedan od najboljih plasmana za hrvatski sportski ples ikada.

U kategoriji starije mladeži ravnopravno su se borili u jakoj konkurenciji plesača iz 25 europskih zemalja. Prije tri godine bili su 11. na svijetu u latinskoameričkim plesovima, kao i 13. na svijetu u kombinaciji 10 plesova u kategoriji mladeži. Rezultatom na europskom prvenstvu u starijoj dobnoj kategoriji potvrdili su kvalitetu i svrstali se u red najboljih sportskih plesača u našoj zemlji. Pokazali su da je sportski ples u RH trenutno na visokoj razini.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.