Veliki projekt u rukama najmlađih

6. lipnja 2016.
Komentari isključeni
822 Pregleda

Odgojna skupina “Pingvini” Dječjeg vrtića Izvor, marljivo radeći na projektu “Put oko svijeta”, nakratko se zaustavila i na Engleskoj. Jako zanimljivo je bilo pratiti saznanja ovih predškolaca i što ustvari oni znaju o drugim zemljama. Njihove odgojiteljice Anita i Zdenka pažljivo su pratile dječje ideje te ih pokušale pratiti u njihovim realizacijama.

2 (1024 x 1816)

Jedna od njima zanimljivih tema bila je i kraljica Elizabeta. Kako ona izgleda, koliko ima godina, što radi, gdje živi – samo su neka od pitanja kojih su se dotaknuli. Rodila se ideja da njezin izgled približe i drugim prijateljima u vrtiću, pa su se marljive dječje ruke primile posla i izradile sliku od trganih komadića kolaž papira. Zadovoljni njezinim izgledom odlučili su je uokviriti i poslati kraljici za 90. rođendan.

3 (1024 x 577)

Ovih dana iz Engleske je stigao i Kraljičin odgovor sa zahvalom, koji je izazvao veliko uzbuđenje kod djece.

4 (1024 x 1816)

5 (1024 x 1816)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.