Samobor Open u bridžu

6. lipnja 2016.
Komentari isključeni
1.135 Pregleda

Športski bridž klub Samobor organizirao je jučer u restoranu Samoborska oštarija još jedan od svojih tradicionalnih turnira, 7. Samobor open, uz sudjelovanje 15 natjecateljskih parova. Sudjelovao je i jedan od parova koji su nedavno završili tečaj bridža upravo u samoborskom klubu.

Nakon kartanja, uz uobičajenu obilnu zakusku i viceve, podijeljene su medalje i nagrade najuspješnijima. Prvo mjesto osvojili su Zoran Majerić i Drago Diklić, drugi najuspješniji par su bili Ksenija Noršić i Marko Grgurić, a trećeplasirani rezultat imali su Sanja Vištica i Davor Ruso. Posebnu nagradu za prvoplasirani ženski par osvojile su Sanja Zaradić i Vesna Kartelo, a nagrađen je i najbolji par Športskog bridž kluba Samobor koji nije osvojio medalje, Gordana Pongrac i Denis Jurečić.

Športski bridž klub Samobor nastavlja sa svojim redovitim turnirima petkom u 18.30 u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane bridžiste da im se priključe. ŠBK Samobor sprema se sa svojim timom nastupiti sljedećeg vikenda na velikom turniru u Istarskim toplicama, a najesen organizirati nove tečajeve, napredne i za početnike.

Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr.

Diana Koller

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.