Rekonstrukcije prometnica

6. lipnja 2016.
Komentari isključeni
649 Pregleda

Stanovnici Bregane od sada će sigurnije prolaziti Tržnom ulicom (na slici gore). Naime, pri samom kraju su radovi na rekonstrukciji te prometnice, koji su uključivali i uređenje pješačkih staza, izgradnju odvodnje te novu prometnu regulaciju.

2 (1024 x 711)

Sigurniji će biti i mališani, učenici Osnovne škole Samobor, koji će početkom nove školske godine koristiti novu dvoranu i vanjska igrališta. Upravo su u tijeku radovi na uređenju prilaza dvorani i prometne regulacije, nakon čega će dvorana biti spremna za tehnički pregled.

3 (1024 x 682)

Radi se i u Mirnovečkoj ulici gdje je u tijeku treća faza izvođenja radova, a rekonstrukcijom ove prometnice i uređenjem pješačkih staza, povećat će se sigurnost za sudionike prometa i pješake.

U Bogovićevoj ulici u Galgovu također se radi na asfaltiranju pješačke staze, a slijedi izgradnja iste i između Bobovice i Klokočevca.

4 (1024 x 1365)

Zadovoljni su i stanovnici Domaslovca gdje su prošlog tjedna završeni radovi na izgradnji pješačke staze na dijelu prometnice, s ciljem povećanja sigurnosti pješaka, a osobito školske djece.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.