O coerver coachingu, Noćnoj utrci i turniru za prstiće i limače u Bregani

25. svibnja 2016.
Komentari isključeni
2.459 Pregleda

Prvi gost ovotjednog Športofona jučer je bio apsolvent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, diplomirani kineziolog i profesor nogometa Ante Bašić (na slici gore), zagovornik posebne nogometne filozofije i metodologije. To je coerver coaching. Povod za razgovor s njim bila je nedavno uspostavljena suradnja ovog mladog stručnjaka s Nogometnom školom NK Samobora.

1 (757 x 568) (1024 x 768)

Ugostili smo i Željka Oreškog (na slici gore), predsjednika Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, organizatora 55. Noćne trke grada Samobora i čuli kako protječu posljednje pripreme za start utrke školaraca te dviju glavnih utrka, na 5400 i 10400 metara na današnjem natjecanju i pravom sportskom spektaklu u našem gradu.

3 (1024 x 768)

S predstavnicima Nogometnog kluba Bregana, Amirom Kulenovićem i Antoniom Biondićem (na slici gore), najavili smo 3. međunarodni turnir za prstiće i limače koji se sutra, na Tijelovo, igra na Grablicama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.