Judo Kup državnosti u Samoboru

23. svibnja 2016.
Komentari isključeni
1.231 Pregleda

U subotu je u dvorani Bogumila Tonija u Samoboru održan Kup državnosti na kojem su nastupila 224 natjecatelja iz 20 klubova. Među njima je bilo i 46 predstavnika Judo kluba Samobor. Borbe su se odvijale u uzrastu U8, U10 i U12. U uzrastima do 10 i do 12 godina trebalo se dobro namučit da se dođe do postolja.

Prvo mjesto osvojili su Marija Bolšec, Niko Katanec i Sara Šančić. Drugi su bili Nikolina Šlatka, Vita Špoljarić, Mia Smoljanović, Iris Maria Šlatka i Dorian Gorički, a treći Karla Kolman, Vita Lencur, Lovro Špoljarić, Karla Dah Rađenović, Luka Barišić Jaman, Marat Kos, Josip Pisk, Karlo Smoljanović i Vanja Svečnjak.

I Sakurini natjecatelji izborili su izvrsne rezultate. U kategoriji U8 Petra Ugarković bila je prva, a Eva Drakulić, Jan Vaniček i Šimun Vlahović treći. U kategoriji U12 Katarina Kufek je osvojila prvo, a Ana Ugarković 3. mjesto.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.