Četiri maksimirska zlata

23. svibnja 2016.
Komentari isključeni
1.343 Pregleda

Proteklog vikenda Orijentacijski klub Japetić sudjelovao je na 36. pokalu Maksimira i opet bio jako uspješan.

5 (1024 x 768)

U subotu je održana sprint utrka za Sprint kup Hrvatske u okolici Agronomskog fakulteta gdje su Samoborci osvojili 8 medalja. Zlatom su se okitili Pia Ocvirk, Roko Puharić, Mirja Pavić i Matija Razum, srebrom Franjo Budi, a broncom Borna Kuzmanić, Iva Jakopec i Eva Ocvirk. Vrijedi istaknuti i školarce Japetića, koji su, svi odreda, uspješno završili stazu u open kategoriji na svojoj prvoj utrci.

2 (1024 x 768)

U nedjelju je bila nerangirana mix-štafeta u parku Maksimir. S obzirom na to da se štafeta nije bodovala ni za što, samoborski trkači priuštili su sebi da malo izmiješaju sastave i naprave sami sebi dodatnu konkurenciju. Sudjelovali su s 5 štafeta u seniorskoj konkurenciji, a da su svi bili izrazito motivirani pokazali su dečki u prvoj izmjeni, kada su bili u vodstvu s čak 4 štafete. Štafeta “Japetić 2” (Lino, Pia, Matija) osvojila je na kraju prvo mjesto, a “Japetić 1” (Edi, Mirja, Dominik) drugo.

4 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.