CU’FUS poziva na Gala Show i druge “cufusarije”

21. svibnja 2016.
Komentari isključeni
896 Pregleda

Sutra završava još jedan, 6. uzastopni CU’FUS, koji je danas bio prepun cufusarske atmosfere s cirkuskog performancea u našem gradu čije je središte, u svakom kutku, bilo ispunjeno programom artista, žonglera i drugih majstora cirkuske ulične umjetnosti. Ove godine na CU’FUS-u se predstavlja mnoštvo cirkusanata s domaćih i međunarodnih prostora cirkuske umjetnosti, a najviše iz Češke, Italije, Makedonije, Srbije i Hrvatske.

8 (1024 x 768)

CU’FUS ima redoviti cirkuski ulični program, zatim CU’FUSEK – dječji program, cirkusku GALA VEČER, danas od 21 sat i 30 minuta kod Samoborskog muzeja, CU’FUZIK, odnosno muziku na cu’fus-u i CU’FUSARIJE tj. cirkuske radionice u kojima se može naučiti, a pomalo i svladati osnove ove vještine.

11 (1024 x 768)

Sve to prate i gastro ponuda, nagradni natječaji i još puno cirkusarija.

7 (1024 x 768)

Cirkuski ulični festival u našem gradu odvija se na dvije lokacije, na Trgu kralja Tomislava i u parku oko Samoborskog muzeja, a organizatori su mu udruge cirkuske provenijencije, Razbibriga i Antuntun.

10 (1024 x 768)

Posjetite ih čim stignete jer programi su besplatni, ali ne zaboravite im nešto ubaciti i u šešir.

4 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.