Poteškoće vezane za bazene na Vugrinščaku

20. svibnja 2016.
Komentari isključeni
3.392 Pregleda

Grad Samobor ovim putem obavještava građane kako je na žalost došlo do određenih poteškoća vezanih uz funkcioniranje bazena na Vugrinščaku, a veliki napori ulažu se u rješavanje te problematike.

Naime, nakon dopisa nadležnog Upravnog odjela za društvene djelatnosti kojim se traži dostava dokumentacije potrebne za rad bazena, zakupnik istu nije dostavio. Time smo uvidjeli kako zakupnik ne namjerava pustiti bazen u rad, što je nužnim slijedom dovelo do raskida ugovora. Grad Samobor zatražio je sudskim putem predaju bazena u svoj posjed te se nadamo kako će se to što prije realizirati, kako bismo omogućili rad bazena u zadovoljavajućim uvjetima.

U svakom slučaju, za samoborske učenike bit će organiziran program Odmorka, kako na jednom od bazena u bližoj okolici, tako i na sportskim terenima, a po prvi puta i brojni kulturni, zabavni i edukativni sadržaji koji će za svu djecu biti besplatni tijekom ljetnih praznika – poručuju iz Grada Samobora.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

 1. Avatar

  Ovo leto bu i Gradna dobra.

 2. Avatar

  Gospođo Anja u prilogu Vam šaljem dva dopisa iz kojih je vidljivo da su informacije koje prenoste na stranicama radiosamobora netočne.
  Prilog:
  Dopis Upravnog odjela za razvoj grada od 09.02.2016. godine.
  Odgovor tvrtke Nakus d.o.o. od 17.02.2016. godine.