IKEA – do omiljenih komada za opremanje doma uz nekoliko klikova mišem

19. svibnja 2016.
Komentari isključeni
2.843 Pregleda

Nova usluga Internetske trgovine tvrtke IKEA Hrvatska dostupna je na IKEA.hr, ili izravno na web adresi webshop.vizijadoma.hr. Posjetiteljima nudi čitavi asortiman namještaja i dodataka za uređenje doma robne kuće IKEA Zagreb, a dostava narudžbi moguća je na području cijele Hrvatske. IKEA Internetska trgovina otvorena je za narudžbe 0-24 h, sedam dana u tjednu, a kupcima nudi iste opcije kartičnog plaćanja kao u robnoj kući i dostavu proizvoda na kućnu adresu u roku od 10 dana.

IKEA proizvode želimo učiniti što dostupnijima ljudima u Hrvatskoj. Naša je vizija učiniti svakodnevni život kod kuće boljim za što veći broj ljudi, a vjerujemo kako upravo naš asortiman, dizajniran imajući na umu potrebe, navike i želje ljudi, može doprinijeti kvaliteti i udobnosti življenja. Internetska trgovina važan je korak za nas, znamo kako su naši kupci u Hrvatskoj pokazali veliki interes za ovakav oblik kupovine i nadamo se kako ćemo im svakodnevicu učiniti barem malo jednostavnijom. Prva narudžba putem IKEA Internetske trgovina stigla nam je od korisnika iz Zagreba, točnije naselja Markuševac, u čiji će se dom smjestiti STUVA rješenje za dječju sobu“, naglasio je Igor Štefanac, PR menadžer IKEA Hrvatska.

Svi zaljubljenici u IKEA proizvode od sada u potragu za savršenim komadom koji će krasiti njihov životni prostor mogu krenuti iz udobnosti vlastitog doma. Prijava u Internetsku trgovinu je jednostavna, potrebno je otvoriti novi korisnički račun s važećom e-mail adresom i odabrati lozinku te kupovina može početi. Prije kupovine inspirirajte se IKEA idejama, potražite savjete naših stručnjaka za uređenje doma te potom odaberite proizvode koji će vam pomoći da prostor u kojem živite od srca nazivate domom.

 


Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.