Najnovije

Samoborski karataši odlični u Vukovaru

16. svibnja 2016.
Komentari isključeni
581 Pregleda

U Vukovaru se ove subote okupilo 387 mladih karataša iz Makedonije, Mađarske i Hrvatske. Iako se sezona bliži kraju nivo karatea je bio dosta visok pa su samoborski karataši morali pružiti svoj maksimum da bi mogli parirati motiviranim protivnicima. Samoborci su pokazali da i ovoj završnici sezone imaju snage i motiva pokazati puno jer su svi koji su nastupili osvojili odličja.

Najuspješniji su bili Dino Šimunec ( ml. kadeti -45 kg) i Mislav Blažeković (ml. kadeti -36 kg) koji su u svojim kategorijama suvereno osvojili zlatna odličja.

Ivan Terihaj u kategoriji ml. kadeta -41 kg posustao je tek u finalu gdje se natjecatelj iz Mađarske pokazao kao prevelika prepreka za Ivana.

Paula Šogorić (ml. kadetkinje +55 kg), Jan Henč (učenici -34 kg), Sven Jakovina (učenici -38 kg) i Borna Šunjić (učenici -30 kg) osvojili su brončana odličja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.