Počelo školsko nogometno prvenstvo u Bregani

16. svibnja 2016.
Komentari isključeni
1.372 Pregleda

Inicijativom asistenta u nastavi, profesora tjelesne i zdravstvene kulture Dejana Ćosića, započelo je nogometno natjecanje za učenike “viših” razreda Osnovne škole Milana Langa. Od same ideje do realizacije proteklo je jako malo budući da je vijest o nogometnom prvenstvu začas prostrujala školom i naišla na sjajan odjek među učenicima.

2 (1024 x 576)

Danas je i službeno započelo natjecanje, odigrane su 3 utakmice, a prema predviđanjima organizatora veliko finale na rasporedu je dolazećeg petka. Nadamo se samo da će nogometašima i vrijeme ići na ruku jer je prekrasno bilo vidjeti školsko igralište ispunjeno djecom.

3 (1024 x 576)

Igrači i navijači podsjetili su na neka prošla vremena kad je upravo školsko igralište u Bregani bilo središnje mjesto svih događanja.

4 (1024 x 576)

Igor Matijašić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.