Olimpijski festival dječjih vrtića

16. svibnja 2016.
Komentari isključeni
1.015 Pregleda

Samoborski športski savez i Udruga Sportići , u suradnji s Dječjim vrtićima Samobora i Svete Nedelje organiziraju „15. Olimpijski festival dječjih vrtića“, koji će se održati u srijedu 18. svibnja 2016., od 10 do 12 sati na Gradskom stadionu Samobor.

Cilj projekta je promocija olimpizma, odgajanje djece kroz sportske aktivnosti i poticanje harmoničnog razvoja intelektualnih, psihičkih i fizičkih vrlina djeteta.

Olimpijski festival dječjih vrtića organizira se na području cijele Hrvatske svake godine u svibnju. Znak Olimpijskog festivala dječjih vrtića su stilizirani olimpijski krugovi, a slogan glasi «I ja ću biti olimpijac».

ofdv nogomet decki (757 x 568)

Na priredbi će sudjelovati svi dječji vrtići Samobora: DV Grigor Vitez, DV Izvor, DV Osmijeh, DV Obzori, DV Potočić iz Rakovog Potoka, DV Neven kao i DV Slavuj iz Svete Nedelje.
Na ovogodišnjem Festivalu nastupit će više od 270 mališana s voditeljima i trenerima.

Djeca će iskušati razne sportske aktivnosti i uživati u festivalu sporta. Svako dijete će dobiti majicu i kapu HOO-a s natpisom „I ja ću biti olimpijac“, te medalju, a svi dječji vrtići pehar za sudjelovanje.

ofdv (757 x 568)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.