Pomažimo jedni drugima!

14. svibnja 2016.
Komentari isključeni
700 Pregleda

Na štandu na Trgu kralja Tomislava samoborsko društvo Crvenog križa, danas do podne, predstavlja građanima svoje aktivnosti, a povodom Tjedna Crvenog križa, koji završava sutra, a počeo je 8. svibnja, Svjetskim danom Crvenog križa i Crvenog polumjeseca te rođendanom osnivača Henryja Dunanta.

Već tradicionalno, društva Crvenog križa diljem svijeta u ovome tjednu intenziviraju svoje aktivnosti te žele ukazati sveukupnom građanstvu na djelatnost ove najveće humanitarne organizacije koja je od povijesti do danas odigrala ključnu ulogu u sprječavanju ljudske patnje, promociji zdravog načina života, djelovanju u prirodnim i tehnološkim katastrofama, razvoju civilnog društva, radu s mladima, promicanju humanih vrijednosti i načela humanosti kao misli vodilje milijuna ljudi uključenih u rad Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Volonteri i članovi samoborskog društva Crvenog križa građanima dijele promotivne materijale i prikupljaju dobrovoljne priloge, a njihova poruka je: Pomažimo jedni drugima!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.