Oldtimeri u nedjelju na Trgu kralja Tomislava

13. svibnja 2016.
Komentari isključeni
1.017 Pregleda

Oldtimer klub Samobor u nedelju, 15. svibnja, organizira 19. međunarodni susret oldtimera i 7. memorijal Josipa Burice. Prije početka susreta, na Trgu kralja Tomislava, od 9 do 11 sati bit će izložena starodobna vozila koja se prijave za sudjelovanje, a građani će moći izabrati najljepše vozilo susreta.

Start vožnje je u 11 sati i 15 minuta, a kreće se prema Rudama gdje će sudionike prigodnim programom iznenaditi članovi KUD-a Oštrc. Od 12 i 30 slijedi nastavak vožnje prema Braslovju i Plešivici, te potom spuštanje na središnji Trg u Jastrebarskom gdje je predviđen prigodni zabavni program i kušanje domaćih jestivih i pitkih oblizeka. Od 15 sati nastavlja se vožnja prema Klinča Selu, pa potom kroz Drežnik i Galgovo do Molvica. Oko 16 sati i 30 minuta slijedi zadnja etapa susreta, vožnja od Molvica do Trga kralja Tomislava u Samoboru, gdje će, uz druženje u Samoborskoj kleti, oko 17 sati biti proglašenje pobjednika i uručenje medalja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.