Nikola Bašić među 8 najboljih

13. svibnja 2016.
Komentari isključeni
928 Pregleda

Na Prvenstvu Hrvatske za tenisače do 16 godina, održanom u Đakovu, najbolji mladi samoborski igrač Nikola Bašić uspio je ostvariti plasman među 8 najboljih, iako je igrao u konkurenciji godinu dana starijih igrača. Nakon pobjeda nad Guščićem s Raba i Kosom iz Zagreba, Nikola je u četvrtfinalu morao predati susret Admiru Kalenderu zbog bolova u predjelu lakta. Igrač Zagija Kalender je na kraju postao i prvak Hrvatske.

U konkurenciji juniorki do 16 godina prvakinja je domaća igračica Laura Mašić. Nikola se trenutno nalazi na 5. mjestu među dječacima svog godišta na hrvatskoj rang listi. Sljedeći nastupi ga očekuju u ligi gdje brani boje svog Tenis kluba Samobor 1890., a zatim međunarodni turniri u Lošinju i Čakovcu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.