Uspješna akcija prikupljanja krvi

11. svibnja 2016.
Komentari isključeni
691 Pregleda

Prva od dvije ovomjesečne akcije prikupljanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, održana je jučer u predvorju Sportske dvorane Samobor. Pristupila su joj 173 darivatelja, 125 muškaraca i 48 žena, od kojih neki zbog zdravstvenih razloga, nisu mogli darovati svoju krv, pa je konačan rezultat akcije novih 137 bočica krvi. Po prvi su svoju krv na ovoj akciji darovala 3 nova člana ove velike humanitarne obitelji.

Samoborski Crveni križ novu veliku gradsku akciju davalaštva krvi najavljuje za posljednji utorak u mjesecu, 31. svibnja. Ova će se akcija, zbog zauzetosti Sportske dvorane, održati u prostorijama Samoborske pivnice između 10.30 i 16 sati i 30 minuta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.