“Sve je to sport”

7. svibnja 2016.
Komentari isključeni
1.090 Pregleda

Što je sve sastavni dio sporta možete se uvjeriti ako obiđete jutros otvorenu izložbu koju je Samoborski športski savez ususret Tjednu Europe u Samoboru, postavio uz početni dio Šetnice dr. Franje Tuđmana kod Samoborskog muzeja. Izložba nosi naziv “Sve je to sport”, a sastoji se od 13 eksponata koji u fotografiji govore o tome što je to sport, tko je tko u sportu i što ga sve obilježava, emocija, uspjeh, snaga, neuspjeh, razlog, nada, sreća, napor, medalja, trening, ljubav, navijači…

3 (1024 x 768)

4 (1024 x 768)

Na otvorenju su se okupili predstavnici Samoborskog športskog saveza, nekoliko riječi o eksponatima rekla je tajnica Saveza Marijana Radek, a izložbu je otvorenom proglasio gradski pročelnik za društvene djelatnosti Juro Horvat.
Izložba na otvorenom može se razgledati danas i sutra, a sljedeći će tjedan, od 9. do 14. svibnja, biti postavljena u unutarnjem prostoru Autobusnog kolodvora Samobor. Kasnije će se trajno nastaniti u novoj sportskoj dvorani uz Osnovnu školu Samobor.

5 (1024 x 768)

6 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.