Hrvatske karatašice bore se za finale europskog prvenstva

6. svibnja 2016.
Komentari isključeni
1.397 Pregleda

U ekipnom dijelu natjecanja na 51. Prvenstvu Europe u karatetu naše su djevojke Ana-Marija Bujas Čelan, Azra Saleš, Ivona Tubić i Ana Lenard stigle do polufinala nakon pobjeda nad BIH, Švedskom i Švicarskom, i u ovim trenucima počinju meč protiv selekcije Francuske za plasman u finale. Ana Lenard je u sve tri današnje borbe savladala svoje protivnice. Inače, ženska karate selekcija Hrvatske brani naslov prvakinja Europe osvojen lani u Istanbulu.

3 (1024 x 768)

Tri hrvatske karate majstorice, Ana Lenard, Maša Martinović i Ivona Tubić sutra će se u Francuskoj boriti za brončane medalje i u pojedinačnoj konkurenciji. Ana je lani bila srebrna, a Maša zlatna.

4 (1024 x 768)

Muški kata team reprezentacije Hrvatske također je danas u Francuskoj izborio dvoboj za brončanu medalju. Naravno, i dečkima želimo da se u završnom meču na prvenstvu Starog kontinenta pokažu u najboljem izdanju, te da se kući vrate s medaljama oko vrata.

Mislav Maroević

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.