Kako vužgnuti luč srčeka svog?

4. svibnja 2016.
Komentari isključeni
818 Pregleda

O tome kako promijeniti vlastiti život na bolje i ostvariti svoje životne snove jučer je u sklopu “Građanskog utorka” u Pučkom otvorenom učilištu Samobor , govorila Karolina Cekol, DreamBuilder trenerica.

Predavanje je nazvala “Vužgi luč srčeka svog”. Jedan razlog je zato što je iz Zagorja, a drugi što svojim predavanjem želi potaknuti ljude da upale svjetlo tj. iskru u svojim srcima i da krenu ostvarivati svoje životne snove.

“Učim i pomažem ljudima kako da izgrade život kojim bi voljeli živjeti. Želim im pokazati da se može živjeti drugačije i ispunjenje bez obzira što nam okolnosti neki puta govore da to nije tako. U tom slučaju DreamBuilder program pomaže ljudima kako i na koji način doći, od situacije u kojoj se sada nalazimo, do onoga što želimo” – kaže Karolina Cekol.

karolina 2 (757 x 425)

Tijekom predavanja govorila je o vlastitom životnom putu i promjenama, pojasnila je da ukoliko želimo mijenjati svoju okolinu da prvo moramo promijeniti sebe te prisutnima poručila da odluče krenuti u ostvarivanje života kakvim žele živjeti.

Razgovor s Karolinom Cekol poslušajte u emisiji “Kap znanja”, od 16 sati, u četvrtak, 5. svibnja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.