Priznanja, poklon bonovi i darovi za najljepše svetonedeljske okućnice

25. travnja 2016.
Komentari isključeni
1.376 Pregleda

Turistička zajednica grada Svete Nedelje poziva zainteresirane građane s područja Svete Nedelje da se prijave na natječaj za naljepše uređenu okućnicu u 2016. godini. Prijave se zaprimaju najkasnije do 10. svibnja na e-mail: info@svetanedelja.hr ili na adresu: Trg Ante Starčevića 5, 10 431 Sveta Nedelja.

Svetonedeljska turistička zajednica dobitnicima za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto, uz priznanja dodjeljuje i poklon bonove u vrijednosti od 1.000 kuna za prvo, 700 kuna za drugo i 400 kuna za treće mjesto. Zahvalnice za sudjelovanje, uz prigodni dar, dodijeliti će se i svim ostalim sudionicima akcije. Svečana dodjela priznanja bit će održana u sklopu programa proslave Dana grada Svete Nedelje na Trgu Ante Starčevića, 21. svibnja.

Ocjenjivačka komisija Turističke zajednice grada Svete Nedelje kandidirane prijave obići će na terenu i tom prigodom ocjenjivati hortikulturno uređenje, odnosno vlastito održavanje i originalnost uređenja, zatim cvjetnost, tj. količinu i raznovrsnost bilja te cjelovito uređenje okoliša što uključuje fasadu, kućni broj, ogradu i slično.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.