Županijske potpore mikro i malim gospodarstvenicima

13. travnja 2016.
Komentari isključeni
871 Pregleda

Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj vrijedan 4 milijuna kuna za dodjelu nepovratnih potpora za poticanje poduzetništva u 2016. godini. Natječaj za ova sredstva otvoren je do 9. svibnja ove godine, a prijaviti se mogu mikro i mali subjekti malog gospodarstva koji imaju sjedište na području Zagrebačke županije te prijavljuju projekt koji se realizira na njezinom području.

Subvencije će se dodjeljivati za početak poslovanja poduzetnika i za žene poduzetnice, dok će se kapitalne pomoći dodjeljivati za povećanje konkurentnosti za proizvodne i za neproizvodne djelatnosti. Iznosi nepovratnih potpora kreću se od 15 tisuća do 150 tisuća kuna.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj, čiji je tekst s uputama za prijavitelje i obrascima zahtjeva objavljen na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr. Kako bi zainteresiranim poduzetnicima olakšali postupak prijave na natječaj, Upravni odjel za gospodarstvo održat će javne konzultacije u prostorijama Zagrebačke županije u petak, 22. travnja i 29. travnja između 9 i 11 sati i 30 minuta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.