Samoborski trkači odlični na Papuku i u Zagrebu

11. travnja 2016.
Komentari isključeni
912 Pregleda

Maraton klub Hrvatski sokol iz Osijeka je organizirao tradicionalnu brdsku utrku u centru prirode Papuk sa startom kod Planinarskog doma “Jankovac”.

9. Brdska utrka Biser Slavonije održana je ju subotu 9. travnja i u kalendaru je prva u nizu koja se boduje za Planinski Kup Hrvatske, a ova je ujedno bodovana i za juniorski kup!
Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor je na utrku otišao s 12 trkača, koji su nastupili u gotovo svim kategorijama.

Pojedinačni rezultati su slijedeći:


Muški-M 35
1. Dubravko Paver
2. Franjo Budi
M 40
2. Erwin Katarinčić
M 45
2. Nenad Koletić
Ženske-ŽU 23
1. Petra Crnković
Ž35:
4. Sonja Lesjak
Ž 55
2. Mirjana Klarić
Juniorke
1. Nola Jandrečić

Očito su samoborski natjecatelji vrijedno radili cijele zime i sada to rezultira odličnim plasmanima! Čestitke svima!!!
A šećer na kraju glasi:
KCIPT Samobor je ekipno prvi u muškoj konkurenciji ispred AK Sljeme, MK Hrvatski Sokol i AK Maksimir, a u ženskoj konkurenciji 2. odmah iza AK Jastreb 99, a ispred Škole trčanja Hrvatski sokol!

trcanje 2 (757 x 426)

Također na prošlosubotnjem Hendrix polumaratonu koji se trčao na Savskom nasipu nastupila su dva trkača KCIPT Samobor: Tomek Tomislav Japunčić i Marko Celižić i obojica su srušila osobne rekorde!
Čestitke dečkima!!

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.