Futsal ekipa ETUŠ-a na Svjetskom prvenstvu!

1. travnja 2016.
Komentari isključeni
2.066 Pregleda

Futsal ekipa učenika Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole Samobor, kao prošlogodišnji državni prvaci, putuje na Svjetsko prvenstvo srednjoškolaca u Poreč, u nedjelju 3. travnja.

Na natjecanju sudjeluju 22 momčadi iz cijelog svijeta u muškoj konkurenciji i 10 momčadi u ženskoj konkurenciji. Izvlačenje po skupinama održano je 25. siječnja u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a samoborski srednjoškolci zaigrat će u skupini s ekipama iz Izraela, Nizozemske, Kine, Bugarska i Gruzije.

Ekipu Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole Samobor, koja će predstavljati Hrvatsku sačinjavaju: Luka Šimić, Bruno Penezić, Filip Mršić, Ivan Ibrahimović, Antun Jedvaj, Kristijan Regović, Hrvoje Belak, Matej Golubić, Karlo Kižlin, Josip Voloder, Fran Bišćan i Marko Lehpamer. Voditelji momčadi su profesori Saša Kovačević i Davor Munić.

Želimo im puno uspjeha.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.