Počinju radovi vrijedni preko 19 milijuna kuna

31. ožujka 2016.
Komentari isključeni
835 Pregleda

Uskoro kreće realizacija gradskih projekata vrijednih preko 19 milijuna kuna. Naime, na današnjoj su sjednici Gradskog vijeća odabrani izvođači radova. Tako će za rekonstrukciju Mirnovečke ulice zadužena biti samoborska tvrtka Hvar, a vrijednost radova je oko 1,7 milijuna kuna. Tvrka Hvar radit će i rekonstrukciju Ulice Matice iseljenika sa rotorom Bobovica, a vrijednost radova premašuje 7 milijuna kuna te rekonstrukciju Ulice Gornji kraj vrijednu preko 1, 2 milijuna kuna.

Prometnice na prostoru Detaljnog plana uređenja Giznik II tj. Gmajne u Maloj Rakovici gradit će tvrtka M. Soldo iz Zagreba, a vrijednost je preko 3 milijuna kuna.

Radove vrijedne gotovo 4 milijuna kuna na uređenju objekta Centa za potrebe mladih izvest će tvrtka KALA iz Cernika dok za uređenje Javne vatrogasne postrojbe grada Samobora još nije odabran izvođač radova, jer na natječaj su stigle ponude koje premašuju sredstva osigurana za uređenje. I ostale točke dnevnog reda izglasane su bez rasprave, a više poslušajte u sutrašnjem Epicentru, od 16 sati.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.