Samobor je lepi varoš – Gradska četvrt Sveta Helena

30. ožujka 2016.
Komentari isključeni
1.591 Pregleda

U emisiji koja prati život i rad naše mjesne samouprave, ovoga smo se tjedna zaustavili nedaleko od strogog središta našega grada – u Gradskoj četvrti Sveta Helena.

3 (1024 x 768)

Poslušajte što su nam o aktualnosti i pogledima na život u ovoj dinamičnoj gradskoj sredini punoj sportskih objekata i sadržaja, ispričali predsjednik Vijeća Gradske četvrti Božidar Petrić i jedan od aktivnijih i poduzetnijih stanovnika Svete Helene Miro Poljak, koji su se, uz komunalne i gospodarske teme, potaknuti nedavnim samoborskim Noćnim križnim putem u suorganizaciji njihove mjesne bratovštine, osvrnuli i na duhovni život u naselju.

5 (1024 x 768)

S dugogodišnjom stanovnicom ovoga kraja, obrtnicom Danijelom Razum, popričali smo o Svetoj Heleni nekad i danas.

4 (1024 x 768)

Tajnica Samoborskog športskog saveza Marijana Radek u ovu se priču uključila predstavivši nam mogućnosti koje svim stanovnicima Gradske četvrti, ali i svim Samoborcima, sada, s dolaskom ljepšeg vremena, pruža novi fitness park nedaleko od Sportske dvorane Samobor.

6 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.