S rukometnih i nogometnih terena do zračnih visina

30. ožujka 2016.
Komentari isključeni
815 Pregleda

Na početku emisije posjetili smo rukometne i nogometne terene, pa smo s članom Uprave Rukometnog kluba Rudar Dubravkom Glivetićem razgovarali o najnovijim uspjesima mlađih selekcija ovog kluba, a s tajnikom Nogometnog kluba Samobor Draženom Ivančevićem ispratili posljednje trenutke utakmice 20. kola Treće hrvatske lige – zapad, Trnje – Samobor, koja je završila bez zgoditaka i s podjelom bodovnog plijena.

S novim smo Športofonom poletjeli i u visine jer smo dio emisije posvetili podvigu poznatog slovenskog pilota Matevža Lenarčiča, koji je 25. ožujka iz Portoroža poletio ultralaganim zrakoplovom Dynamic WT9 na put oko svijeta. Budući da je Matevž i dalje “u zraku”, o tom pothvatu smo razgovarali s njegovim glasnogovornikom Petrom Damjanićem.

Uz ove zanimljive goste, kao i uvijek, Športofon urednika i voditelja Mislava Maroevića bio je pun presjeka najvažnijih sportskih rezultata i ostvarenja tijekom minulog vikenda.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.