Javna rasprava o Urbanističkom planu uređenja područja Starogradska – Vugrinščak

30. ožujka 2016.
Komentari isključeni
681 Pregleda

Upravni odjel za razvoj grada objavio je Javnu raspravu o Prijedlogu Odluke o donošenju Izmjena i dopuna Odluke o Urbanističkom planu uređenja područja Starogradska – Vugrinščak u Samoboru. Javna rasprava održat će se između 7. i 15. travnja.

Prijedlog Odluke za javnu raspravu bit će izložen na javni uvid u tom vremenu svaki radni dan od 8 do 16 sati u Gradskoj upravi Grada Samobora na Trgu kralja Tomislava 5. Javno izlaganje Prijedloga Odluke održat će se u ponedjeljak, 11. travnja s početkom u 17 sati u Gradskoj vijećnici.

Zainteresirane osobe pozvane su da sudjeluju u javnoj raspravi i da svoja očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog Odluke upišu u Knjigu primjedbi na javnom uvidu, u zapisnik na javnom izlaganju ili dostave poštom u vremenu trajanja javne rasprave, odnosno najkasnije do 15. travnja ove godine na adresu nositelja izrade: Upravni odjel za razvoj grada, Trg kralja Tomislava 5, 10430 Samobor.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.