Paula Hude i Balint Temesvari državni plesni prvaci

23. ožujka 2016.
Komentari isključeni
1.139 Pregleda

Trenutno naš najtrofejni plesni par u kategoriji starije mladeži, Paula Hude i Balint Temesvari, okitio se prošle subote zlatnom medaljom na državnom prvenstvu u latinskoameričkim plesovima, koje se održalo u Bjelovaru. Naslov državnih prvaka bio je očekivan jer u dosadašnjoj karijeri Balint i Paula nisu nikada izgubili niti od jednog od 25 prijavljenih parova starije mladeži u latino plesovima, kako na domaćim, tako i na stranim natjecanjima. Svojom su izvedbom pred prepunom dvoranom zadivili bjelovarsku publiku u kojoj su se našli brojni obožavatelji sportskog plesa i latinskoameričkih ritmova.

Kao prvaci države u latino plesovima za 2016. godinu ovaj vikend putuju u Cambrils u Španjolskoj na Europsko prvenstvo.

Paulin mlađi brat, osmogodišnji Dan Hude, osvojio je broncu sa svojom partnericom Reom Motl Šatalić u kategoriji mlađih osnovaca i još jedanput pokazao kako mali Samoborci dobro plešu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.