“Više plesa – manje stresa”

16. ožujka 2016.
Komentari isključeni
985 Pregleda

Samoborski “rotarijanci” organizirali su minule subote humantarni Rotary plesnjak sa zvijezdom plesnih podija i malih ekrana Nicolasom Quesinoitom uz slogan “Više plesa – manje stresa”.

U Plesnom centru Zagreb za sve sudionike to je bila prava plesna poslastica. Baš kao nekad u duhu romatničnih plesnjaka, bila je to večer u kojoj se plesalo, smijalo i veselilo, učilo plesati kroz zabavne radionice, ali i natjecalo u prijateljskom okruženju. Svi plesači imali su priliku uživati i u nastupima profesionalnih plesača, a kako je ples idealna prilika za dobru zabavu, osigurana je prigodna zakuska i piće za sve.

3 (1024 x 576)

Strastveni latino ritmovi, bečki valcer i drugi standardni plesovi plesali su se uz jednog od najpoznatijih profesionalnih plesača i uvijek nasmijanog lica s tv ekrana, simpatičnog “francuskog Hrvata” Nicolasa, člana samoborskog Rotary cluba. On je svojim iskustvom i vođenjem učinio večer posebnom. Bila je tu i nagradna tombola, dodjela prigodnih diploma najrasplesanijima i još puno prigodnih iznenađenja.

Ima li boljih stvari kad uza sve to doda da je projekt bio humanitarnog karaktera namijenjen udruzi koja se skrbi o djeci bez roditeljske skrbi.

4 (1024 x 576)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.