Kazališno ostvarenje na najvišoj razini

1. ožujka 2016.
Komentari isključeni
797 Pregleda

Prema poznatoj noveli Vjekoslava Majera “Iz dnevnika malog Perice” Krešo Golik napravio je vjerojatno najbolji hrvatski film svih vremena “Tko pjeva, zlo ne misli”, a štićenici Centra za odgoj i obrazovanje Lug sjajnu kazališnu predstavu koja je danas oduševila publiku u Osnovnoj školi Milana Langa.

Briljantni glumci, odlični i duhoviti dijalozi, brižno osmišljene kulise i scenografija – baš sve je odisalo vrhunskim kazališnim ostvarenjem na najvišoj razini. Učenici, učitelji, djelatnici škole i svi pristigli gosti uživali su u svakoj minuti glumačkih interpretacija.

2 (1024 x 844)

Nakon završetka uslijedio je gromoglasan pljesak kao prava i istinska nagrada za sve one koji su sudjelovali u predstavi, a predstavnicima Centra Lug uručeni su i prigodni darovi kao trajna uspomena na gostovanje u breganskoj školi.

Igor Matijašić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.