2,3 milijuna kuna za zdravstvene i socijalno-humanitarne udruge

1. ožujka 2016.
Komentari isključeni
760 Pregleda

Zagrebačka županija objavila je Javni natječaj za dodjelu 2,3 milijuna kuna za financiranje programa i projekata zdravstvenog, socijalnog, humanitarnog i sličnog značenja na području Zagrebačke županije u 2016. godini. Prijave se podnose do 29. ožujka ove godine, a prijaviti se mogu udruge i druge neprofitne organizacije te ustanove čija je djelatnost briga za djecu s posebnim potrebama i čiji je osnivač Republika Hrvatska ili jedinice lokalne samouprave na području Zagrebačke županije.

Program i projekt koji provodi udruga, druga neprofitna organizacija ili ustanova mora biti namijenjen stanovnicima Zagrebačke županije te besplatna za korisnike. Provođenje projekta ne smije trajati dulje od 12 mjeseci s jasno određenim područjem provedbe i ciljanim skupinama korisnika.

Od posebnog interesa za Zagrebačku županiju su programi i projekti koji se odnose na zdravstvene, socijalne i humanitarne, programe i projekte, zatim na branitelje Domovinskog rata, na brigu za umirovljenike i osobe starije životne dobi te na područje zaštite od nasilja u obitelji.

Tekst natječaja i obrasci na kojima se prijavljuju programi i projekti s uputama za prijavu, nalaze se na web stranici www.zagrebacka-zupanija.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.