Brojni Samoborci zagrljajem podržali hvalevrijednu akciju

27. veljače 2016.
Komentari isključeni
1.051 Pregleda

Na glavnom samoborskom trgu danas je održana akcija “Zagrli za rijetke”. Akciju su organizirali Udruga za održivi razvoj Pozitiva Samobor, Udruga Outward Bound Croatia i Grad Samobor u okviru međunarodne inicijative – “Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke”, a u povodu Međunarodnog dana rijetkih bolesti koji se obilježava zadnjeg dana u veljači.

Cilj ove akcije je podizanje svijesti u javnosti o rijetkim bolestima i njihovom utjecaju na živote oboljelih i njihovih bližnjih.

U “Tjednu zagrljaja”, koji danas završava želja organizatora je snimiti više od 108 tisuća i 121-edne fotografije koliko iznosi trenutni rekord za “Najveći online album fotografija”.

Zagrljajem i fotografiranjem je ovu akciju na Trgu podržalo oko 200 Samoboraca, a njihove fotografije s brojnim drugim mogu se vidjeti na web stranici www.hugforrare.com

Također na toj stranici do ponoći možete uploadati svoje fotografije i podržati ovu hvalevrijednu akciju! Rezultati će se znati nakon ponoći.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.