“Bogumilke” potvrdile da su najbolje u judu

25. veljače 2016.
Komentari isključeni
1.626 Pregleda

U organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza i Saveza školskih sportskih društava Primorsko-goranske županije, Opatija je jučer u Sportskoj dvorani Marina Cvetkovića udomaćila ovogodišnje državno natjecanje u judu za osnovnoškolce.

2 (1024 x 576)

I ove su godine učenice Školskog sportskog društva Bogumilac uvjerljivom pobjedom osvojile najsjajnije odličje. Učenici su osvojili četvrto mjesto. Za sastav učenica borile su se Nikolina Šlatka, Iris Marija Šlatka, Karla Dah Rađenović, Karla Kolman, Mia Smoljanović, Sara Šančić, Lucija Nakata, Marija Lindić, Matea Garašić, Ema Kotarski i Marta Pisk. Vodila ih je profesorica Ismeta Čerkez.

Učenici su nastupili u sastavu Patrik Slamar, Jakov Župančić, Fredi Pavlović, Patrik Župančić, Dorian Gorički, Matej Mrakužić, Nikola Škalec, Ivan Ištuk, Antonio Hrkec, Ivan Lindić, Leon Gorički, Vedran Mužević i Antonio Penava. Njih je vodio profesor Zoran Rajčević.

4 (1024 x 576)

“Bogumilke” su se na judaškom natjecanju svojim ružičastim majicama pridružile obilježavanju borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Ivana Golić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.