3,2 milijuna kuna za programe u kulturi

25. veljače 2016.
Komentari isključeni
792 Pregleda

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganja programa javnih potreba u kulturi. Prijedlozi programa primaju se do 29. ožujka, a za tu namjenu županijskim je proračunom osigurano 3,2 milijuna kuna. Sredstva će se dodjeljivati za knjižničnu, izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, zatim za zaštitu kulturnih dobara, amaterizam u kulturi te za manifestacije u kulturi.

Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima kao i pravne i fizičke osobe za potrebe zaštite i očuvanje kulturnih dobara i arheološke baštine.

Prijedlozi projekata, programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima i putem linka koji se zajedno s Uputama za prijavitelje nalaze na web stranicama Zagrebačke županije. Više informacija može se dobiti na broju telefona 60 09 417.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.