O boksu, rukometu, košarci i nogometu

24. veljače 2016.
Komentari isključeni
1.181 Pregleda

Nove zanimljive sportske teme, osvrte i razgovore, donosi Športofon, redovita tjedna radijska emisija posvećena utorkom od 18 do 19 sati samoborskom sportu i sportskim zbivanjima vezanim uz naš grad.

U prvom dijelu ovotjednog Športofona razgovarli smo s hrvatskom boksačkom legendom Vladom Božićem i mladom euro bokasačkom nadom Lukom Pupekom (na slici).

Pri kraju emisije, od koordinatora svih klupskih selekcija u Nogometnom klubu Samobor, Nikole Tomića, čuli smo kakvo je raspoloženje među prvotimcima pred nastavak prvenstvenih nadmetanja u Trećoj hrvatskoj ligi – zapad. Dolazećeg vikenda Samobor odlazi u Špansko gdje ga dočekuje istoimeni domaćin koji je prezimio na posljednjem mjestu ljestvice sa samo 8 bodova, dok ih Samobor na trećoj poziciji ima 27.

Uz to, poslušajte i presjek svih rukometnih i košarkaških rezultata koje su samoborske ekipe postigle proteklog vikenda s najavama novih utakmica.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.